I like plov very much. It is the Uzbek cookery. To cook the plov you must take meat, rice, onion and carrot. If you want you may use some garlic and pepper. First of all you must fry meat, onion and carrot. Then add the water. When the meat will be almost ready, put the rice and cook during 20 minutes. You must not stir the rice. After that diminish the fire and leave it some more 20 minutes. Your plov is ready.
Я очень люблю плов. Это узбекская кухня. Чтобы приготовить плов вы должны взять мясо, рис, лук и морковь. Если вы хотите, вы можете использовать немного чеснок и перец. Сначала вы должны пожарить мясо, лук и морковь. Затем добавьте воды. Когда мясо будет почти готово, положите рис и готовьте в течении 20 минут. Вы не должны мешать рис. После этого убавьте огонь и оставьте еще на 20 минут. Ваш плов готов.